Hét platform voor de transportwereld!

De wereld van transport gaat 24/7 door.

Transport gaat 24/7 door. Dag en nacht zie je vrachtwagens en koeriersdiensten over de hele wereld rijden om de goederen op tijd op de juiste plek te krijgen. Om dit te realiseren dient er een goede planning te worden gemaakt. Vaak is het moeilijk voor een transporteur om een vracht te vinden in de buurt van waar hij/zij leegkomt. Bedrijven maken vaak gebruik van vrachtbeurzen, social media of vaste contacten die over vrachten beschikken. Deze vrachten worden vaak aangeboden in een overzicht op postcode en is niet overzichtelijk. Hierdoor worden vaak vele onnodige lege kilometers gereden, dit kost veel tijd, geld én is slecht voor het milieu. 

Dit vinden wij een gemiste kans. Er zijn veel meer bedrijven die vrachten aan te bieden hebben of transporteurs die vrachten zoeken.

Nu de 1ᵉ maand gratis!

  • Onbeperkt vrachten plaatsen
  • Onbeperkt vrachten afnemen
  • Uitgebreid netwerk door heel Europa
  • Duidelijk overzicht van vraag & aanbod
  • Voor maar € 15,- per maand*

*Prijzen zijn ex. BTW per account, factuur per jaar.

Registreer je nu!

Op Vrachtaanbod.nl kun je simpel en snel je vrachten plaatsen

Op Vrachtaanbod.nl kun je eenvoudig en snel je vrachten plaatsen waarmee je grotere groepen transporteurs bereikt door heel Europa. In één overzicht kun je zien of er een vracht bij jou in de buurt beschikbaar is. Mocht er geen vracht beschikbaar zijn, dan kun je via de kaart aangeven waar je nog op zoek bent naar een vracht.

Door gebruik te maken van dit platform dragen alle gebruikers hun steentje bij aan het verminderen van de CO2-uitstoot!

Persoonlijk contact en goede communicatie erg belangrijk!

Het is belangrijk dat je weet met wie je te maken hebt. Door simpelweg een telefoontje naar de vrachtaanbieder of transporteur kun je een positieve indruk achterlaten en voor de toekomst een goed en betrouwbaar netwerk opbouwen.

 
Button