Transport in verbinding!

De belofte van Vrachtaanbod.nl

  • Besteed je tijd efficiënter
  • Draai een hogere omzet
  • Onbeperkt vraag & aanbod plaatsen/afnemen
  • Vergroot je netwerk
Registreer je nu!  Lees meer

Hét platform voor de transportwereld!

Vrachtaanbod.nl is hét platform dat de mogelijkheid biedt om in contact te komen met bedrijven die vrachten aanbieden of vrachten zoeken. Ons doel is om zoveel mogelijk bedrijven met elkaar te verbinden om gezamenlijk te voorkomen dat vrachtwagens en koeriersdiensten onnodig leegrijden en als gevolg daarvan een hogere omzet kunnen genereren.

Door de mogelijkheid om onbeperkt vrachten te plaatsen en/of af te nemen en duidelijk visueel op de kaart te plaatsen, wordt de kans vele malen groter dat er een geschikte vracht is. Wanneer er geen geschikte vracht beschikbaar is, kunnen bedrijven ook aangeven op de kaart waar ze vracht(en) zoeken.

Door het gebruik van dit platform proberen we de onnodige lege kilometers en verloren uren te minimaliseren, hiermee dragen we allemaal ons steentje bij aan het milieu door vermindering van de CO2-uitstoot.

Ontdek het platform Vrachtaanbod.nl!

Nu de 1ᵉ maand gratis!

  • Onbeperkt vrachten plaatsen
  • Onbeperkt vrachten afnemen
  • Uitgebreid netwerk door heel Europa
  • Duidelijk overzicht van vraag & aanbod
  • Voor maar € 15,- per maand*

*Prijzen zijn ex. BTW per account, factuur per jaar.

Registreer je nu!

Vrachtaanbieders

Bied jij je vrachten regelmatig aan via de e-mail of social media en heeft dit niet het gewenste bereik of resultaat? Plaats je vrachten op Vrachtaanbod.nl en kom in contact met transporteurs door heel Europa.

Met de handige importeerfunctie kun je vanuit Excel je eigen ingevulde tabel invoegen met telefoonnummer en e-mailadres, zodat de transporteurs je gemakkelijk kunnen bereiken.

Daarnaast kun je ook op de kaart kijken of er transporteurs zijn die vrachten zoeken in de regio. Heb je iets aan te bieden? Dan kun je contact opnemen met deze transporteurs via telefoon of e-mail.

Ontdek de mogelijkheden

Transporteurs

Ben jij regelmatig op zoek naar vracht(en), weet je niet waar je vrachten kunt vinden en krijg je hierdoor je planning niet rond? Op Vrachtaanbod.nl kun je gemakkelijk zien of er voor jou interessante vrachten in de regio beschikbaar zijn.

Zijn er geen vrachten beschikbaar bij jou in de regio? Plaats dan eenvoudig op de kaart in welke regio jij op zoek bent naar vrachten. Met de handige importeerfunctie kun je vanuit Excel je eigen ingevulde tabel invoegen met telefoonnummer en e-mailadres zodat de vrachtaanbieders jou simpel en snel kunnen bereiken.

Ontdek de mogelijkheden

Onze partners

GoedkoopsteCMR
 
Button